Målet med familiespeidingen er at hele familien, men i hovedsak for familier med barn i alderen 3-6 år. Med familie mener vi voksne og barn sammen. Det er ikke nødvendig at den eller de voksne i gruppa er barnas foresatte. Det kan også være besteforeldre, tanker, onkler, faddere eller andre voksne. Det viktigste er at det er en trygg relasjon mellom de voksne og barna, og at de har lyst til å være speidere sammen. 

Vi møtes annenhver søndag kl. 13:00 - 15:00, og har enkle uteaktiviteter for hele familien. Se semesterplanen på denne siden for datoer. Det er viktig at dere er kledd for å være ute i all slags vær. Ta gjerne med en liten sekk med tørre votter, ekstra genser og noe å sitte på. Gjerne også en drikkeflaske til hver.

Våren 2024

Vi vil i dette semesteret gjøre en del typiske speideraktiviteter. Marihøna er maskoten for familiespeidere. Målet er at marihønene tar noen aktivitetsmerker i løpet av våren. Vi gleder oss til en fin speidervår med dere og barna deres. Ønsker dere å bli med i Familiespeiderne?  Ta kontakt med Ole.

Husk at dere alltid har dette i sekken:

  • Drikkeflaske eller kopp

  • Sitteunderlag

  • Kniv (hvis du har det)

  • Speiderskjerf (hvis du har)